Brood


Bakkerij Veldeman

Bakkerij Veldeman ligt in Klein-Sinaai. Wij zijn een ambachtelijke brood- en banketbakkerij met daarnaast ook een mooi assortiment aan chocolade en snoepgoed. Wij hebben dagelijks een ruime keuze aan verschillende soorten brood, pistolets, sandwichen en stokbrood. Voor de liefhebbers van iets zoet, hebben wij dagelijks vers drooggebak! In het weekend voorzien wij een mooi assortiment aan patisserie. Wij hechten veel belang aan versheid, verscheidenheid en topkwaliteit!


patisserieMarjolein

Marjolein

Elke dag sta ik voor jullie klaar om onze producten te produceren. Ik heb een TSO brood- en banketbakkerij opleiding gevolgd aan het St.-Anna instituut te Lokeren. Daarna ben ik mij verder gaan informeren in de voedingsleer en heb mijn graduaatsdiploma voedings- en dieetleer aan de hogeschool te Gent behaald. Door mijn passie voor het brood bakken en het bereiden van gebak was de ambitie groot om een eigen bakkerij uit te baten. Ik hoop jullie te mogen verwennen met onze producten.Pieter

Pieter

Als mechanieker heb ik jaren op Sidmar gewerkt. Als hobby was ik ambulancier bij het Rode kruis. Naar mensen luisteren en helpen vond ik heel leuk. Om de droom van mijn vrouw waar te maken was er een stimulans om mee te stappen in dit avontuur. Ik hoop jullie in de winkel of op de broodronde (ma,woe,vrij en za) te mogen verwelkomen.

Copyright © 2016 Bakkerij Veldeman.